Takavvattning

Drags plåt tillverkar och monterar hängrännor och stuprör i alla slags utföranden och former. Förutom att tillverka specialanpassade plåtrännor köper och monterar vi även färdiga rännor.

Takavvattning är en kritisk del av ett taks funktion och säkerhet. Utan en väl fungerande avvattning kan vattenansamling leda till allvarliga problem som läckage, mögel, rötskador och andra skador på ditt tak och byggnad.

Vi tillverkar och monterar alla typer av takavvattningssystem, från klassiska hängrännor till specialanpassade lösningar. Vi arbetar med olika material för att skapa ett hållbart och funktionellt takavvattningssystem som passar dina behov och preferenser.

Vårt team av plåtslagare är erfarna och kunniga och kan hjälpa dig att välja rätt material för att skapa ett hållbart och funktionellt takavvattningssystem som passar din byggnads stil och behov. Vi arbetar med olika material,  som zink, koppar och aluminium, för att säkerställa att du har en effektiv och pålitlig takavvattning.

Utöver tillverkning och montering erbjuder vi även reparation och underhåll av ditt takavvattningssystem. Oavsett om du behöver en helt ny installation eller bara en reparation, så kan du lita på att vårt team av experter kommer att ge dig den högsta kvaliteten på arbete och service.